GIVE AWAY TIME! – SIHAT HARMONI NETWORK

Hai semua! Program apa hari ni?

14292299_10210506573840120_3262782007238198509_n

Perasan tak sekarang ni dah bermula musim demam. Dua hari lepas anak jiran demam sampai keluar cecair dari telinga, semalam Hana demam Faqeh pula jadi ulser dalam mulut! Bila anak2 tak sihat ni mula la tak lalu makan. Kita suap nasi tanak, bagi roti tak abis. Malam nak tidur pun anak2 akan mula meragam bila badan tak sihat. Jadi, bila simptom dah ada, dari awal saya bagi Omega Guard dan Nutriferon pada anak2.

Alhamdulillah pagi ni Hana dah beransur kurang dah selesema, malam tadi pun tak terjaga masa tidur.

So ibu2, pastikan bagi anak2 minum air yang cukup musim ni ya, tambah lagi cuti sekolah dah bermula. Pastikan anak tak terdedah terlalu lama di luar rumah dan air cukup!

Oh ya!bagi menghargai semua pelanggan SH yang pernah mengunjungi booth Sihat Harmoni (SH) sepanjang tahun 2016, kami berbesar hati untuk umumkan pemenang cabutan bertuah kali ni yang kami buat khusus kepada semua pengunjung booth kami sepanjang tahun 2016.

14316921_10210524925338896_8890248558699542558_n

13726712_10210094674542895_6098438576093277312_n

13692711_10210094877587971_6163409305594543739_n

Pemenang cabutan bertuah kali ini akan mendapat SEBOTOL SHAKER SHAKLEE 600ML yang hensem macam kat bawah ni:

14324258_10210525189745506_6434607510788889235_o

Bestnya shaker ini, selain boleh dijadikan shaker, ia juga boleh dijadikan botol air biasa, size pula x terlalu besar dan tak terlalu kecil (600ml) paling penting shaker ini BPA FREE!

14258341_10210506676722692_2384318045394059473_o

Elok sangat di musim panas dan musim demam ini kita bawa bekal air untuk pastikan kita mendapat air yang cukup. Duduk di rumah pun boleh buat air sirap selasih, masukkan dalam SHAKLEE SHAKER 600ML ni dan simpan dalam peti sejuk, bila2 terasa dahaga boleh terus buka peti sejuk ambil sirap selasih dan teguk saja! hmmph! sedap tak?

resipi-air-1

hah boleh juga sirap selasih dicampur sebiji dua buah laici. perghhh!

14238238_10210516326603933_4739586154987384987_n

Kalau sirap dan biji selasih tak ada, Performance Drink shaklee pun boleh, lagi mudah nak sediakan, masukkan 2-3 sudu besar PDrink bersama air sejuk atau suam, shake shake shake, minum terus atau simpan dalam peti sejuk dulu!

Paling bagus Pdrink ini dapat kekalkan bendalir dalam badan dengan lebih lama.

shaker-baru-shaklee-vitaminsuci

PEMENANG CABUTAN BERTUAH

  1. ZAKIRAH BINTI ZULKAFFEL (TEL: 010-****828 – BERNIAGA)
  2. NORSYUHADA DIWA (TEL: 014-****640 – SURI RUMAH)
Advertisements

2 thoughts on “GIVE AWAY TIME! – SIHAT HARMONI NETWORK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s