9 sebab kenapa kita perlu menggunakan Produk Shaklee?

9 sebab kenapa kita perlu menggunakan Produk Shaklee?
=================================================
1. Diasaskan oleh seorang doktor, iaitu Dr. Forrest C Shaklee. Sejarah beliau boleh mengasaskan shaklee bermula dengan beliau sendiri yang menghadapi peyakit tibi yang ketika itu feedback yang diterima adalah “tiada ubat” bagi penyakit ini. Akhirnya beliau tekad untuk kembali kepada perawatan semula jadi maka terasaslah shaklee product.

2. Semua produk shaklee akan melalui proses dan ujian klinikal bagi memastikan ia sentiasa Selamat, Berkesan dan Mesra Alam.

3. Setiap bahan yang digunakan dlm shaklee bukan main celup2 ..tapi melalui bukan 10 kali..tapi beratus2 kali (350 kali ujian) dan melalui pulak “Product Quality Test” setiap tahun.

4. Tiada produk tiruan. Packaging Shaklee yang mmg tip top bagi memastikan setiap produk shaklee tidak boleh senang2 di jadikan produk tiruan!

5. Pemilihan bahan bagi penghasilkan produk shaklee adalah berasaskan sumber semula jadi.. BUKAN SINTETIK ye!

6. Produk Shaklee juga menjalani proses RnD yang bukan sehari untuk penghasilannya.

7. NO HARMFUL CHEMICALS! NO ARTIFICAL INGREDIENTS!

8. Shaklee dan bertapak di malaysia sudah 30 tahun dan masih teguh sehingga kini..Testimoni juga sudah banyak..baik dari pelbagai bangsa.. di Kodiang ni pun kebykkan aunties yang uncles yang sudah berusia emas mengaku depa guna Shaklee since 90an .. apa pun masih ramai lagi juga yang tak pernah dgr nama shaklee ni hehehe..

9. #ShakleeTsunami sedang melanda Malaysia sekarang ni..ramai yang sudah mula rasa #shakleeEffects .. baik yang bergelar mak2, doctor2, cikgu2, remaja2 kanak2 mahupun orang tua.. sbb? Zaman sekarang banyak penyakit..selain ubat doktor bagi merawat penyakit, makan vitamin YANG NATURAL juga adalah perlu bagi topup apa yang kurang di badan kita.

Sekian untuk harini..nanti Jun share pulak vitamin pertama yang dicipta di dunia. ok?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s