Sahabat Baik Kulit

Saya penah lalui fasa kulit kusam dengan pigmentasi di sekitar wajah..sangat tak best! bila apply make up masih rasa apa certain area di wajah yang tak sekata.. tambah2 bila orang puji suami kita berkulit licin dan flawless..huhu ini serious ya..

Tapi sejak Detox dengan Set Detox Full, guna pulak Youth Skincare, jaga makan, lebihkan minum air, kurangkan stress, ambil supplement yang baik..terasa diri kembali remaja weih..badan ringan, kulit lebih cantik, jeans yang dulu cam sarung nangka..sekarang dan boleh pakai dan duduk dengan selesa..haha!

Its an achievement!

Nah, ini salah satu rahsia supplemen yang sangatt bagus untuk kulit..pendek kata kena jadi BFF la dengan kita!
Capture

Vita C dan Collagen! 

Vitamin C nih badan kita tak boleh hasilkan sendiri, sebab tu kena banyak makan buah dan lebihkan sayur dalam diet harian kita.. tapi kan nak tanya la..

“hampa dan makan berapa biji buah harini? Sayur hijau ada separuh pinggan masa makan lunch tadi?” -haha

Mau berkerut muka kan kalau mkn limau berbiji2, sayur apatah lagi.. kegigihan tu kena extra kental kan! haha..

Haa lagi satu kalau makan di kedai, tengok pulak sayur over cooked sampai layuuu..confirm tangan cedok masak lemak cili api lagi ha.. banyakkan cabaran kalau nak makan yang sihat2 ni?

tak perlu fikir susah2 pun kalau telan jer la vitamin c tablet tu..

Lagi satu collagen, ada orang yang tak tahu lagi kelebihan collagen? nah tengok kulit baby..halus, gebu, geram rasa nak gigit2! kenapa ya kulit kita orang dewasa ni berkerut, berkedut2, kusam, berbintik2 dan macam2 lah! haa sbb kolagen dalam badan kita dah berkurang! gituu..

Capture

Ha, menarik kan?

Bagi yang berminat nak order collagen shaklee ni, boleh klik sini:  Whatsapp Sekarang 

ATAU

buat belian secara online disini,(pembayaran menggunakan credit card atau debit card):

order-now-gambar-1

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s