YOUTH! LIVE YOUNGER LONGER!

Penantian berakhir selepas berbulan2 menunggu ibarat tunggu bulan jatuh ke riba! ha ha.. Nutriwhite yang sy guna dulu dah abis tinggal sipi2..bila YOUTH dah keluar gantikan nutriwhite memang havoc satu conference haritu! hihi!

youth-skincare-shaklee-youth-shaklee-produk-kecantikan-semulajadi-atasi-masalah-jeragat-dengan-youth-produk-putihkan-kulit

YOUTH UNTUK SIAPA?

Bagi yang baru dengar, YOUTH skincare adalah inovasi terbaru dari Shaklee dengan tagline LIVE YOUNGER LONGER! Haa..di US dah keluar dan ramai gila pengguna review dengan positive feedback di youtube! Jangan pelik kalau tengok review pengguna lelaki dan perempuan sbb YOUTH ni memang sesuai untuk both lelaki dan perempuan! Bak kata CEO shaklee..

“takkan nak tgk bini ja lawa..laki pun kena hensem dan nampak muda jugak”

Ha YOUTH juga di cipta untuk semua jenis kulit termasuk lah SENSITIVE SKIN! dan diuji bukan saja pengguna di US tapi juga untuk orang-orang ASIA!

Tak Percaya??? Tengok Testimoni ni haaaa

youth-shaklee-skincare-7

produk-youth-shaklee-testimonial

9-1

Ha gambar bawah ni pulak Testimoni bagi pengguna yang Shaklee bagi peluang guna dulu..

This slideshow requires JavaScript.

TAHAN BERAPA LAMA

TAHAN DUA (2) BULAN dengan RESULTS yang boleh nampak SEAWAL 10 hari dengan penggunaan yang betul dan konsisten! Haaa..untung ke untung? Untung gila! bayangkan kalau 3 bulan guna sebelum raya, bermula bulan Mac sampai Jun 2018! Bayangkan kulit flawless dan jeragat stop! by time raya pergh!! mesti x sabar nak selfie kan kan kan? ha ha!

YouthSocPromoIGENG

DAPAT APA JER BELI YOUTH?

Okay untuk STARTER SET ada:

  1. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER – Ini adalah pencuci SOAP FREE. Jadi ianya tak berbuih, so sesuai untuk semua skin type. Cleanser ni juga boleh bertindak sebagai make up remover!
  2. PERFECTING SKIN TONER – Toner ni kita pakai sebelum apply Moisturizer. Bantu untuk kecikkan liang2 pori haaa..
  3. AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 – Haa ini best sbb bukan semua pelembab ada SPF weih..kalau jenis yang takdak SPF ni kenaa pulak pakai sunscreen, banyak pulak benda nak kena tempek di muka la hai… pulak tu kebanyakan sunscreen ni bila apply dia jadi putih satu macam kelabu asap pulak di muka! uhuh so bila ada pelembab skali SPF ni..dia macam oh penyelamat sgt! hi hi! Tambah macam skang musim x menentu, kalau di Kodiang ni tengahari nya panehh bebeno weih! So SPF is a must!
  4. ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – Krim ni pakai malam supaya time kita tido kulit kita di rawat dengan elok..esok bangun pagi rasa fresh jer haaaa..syok kan? 😀

YOUTH-SHAKLEE-Pencuci-Muka-Terbaik-dari-Set-Penjagaan-Kulit-Shaklee-14

Ha kalau nak lengkapkan lagi set ni just tambah:

  1. YOUTH ACTIVATING SERUM – bertindak sebagai serum yang super power, pakai 2 kali sehari pagi dan malam
  2. RADIANCE C+E – ha ni sgt concentrated active ingredients so pakai 1 biji saja sehari dan boleh selang 2 3 hari skali, kalau dulu ada yang tempek2 vitamin C dengan E di muka kan..haa adanya radiance C + E ni boleh pakai ni terus! Senang kan? 😀

 

BAHAN DALAM YOUTH

Apa benda bahan dalam YOUTH sampai orang nak viralkan sangat ni? apa yang best sangat ha? CEO Shaklee bagitau haritu, as a supplement company so skincare pun mesti kena ada nutrition, so CEO mintak scientist Shaklee research dan inovate skincare baru yang bukan saja ada active ingredient untuk penjagaan kulit tapi yang semua orang boleh guna! Paling penting mestilah TANPA chemical yang BAHAYA!

ISTIMEWANYA YOUTH SHAKLEE:

  1. Berasaskan nutrisi
  2. Research yang di buat selama 8 tahun
  3. Mempunyai 8 paten khas oleh Shaklee
  4. Terbukti secara klinikal
  5. Hypoallergenic
  6. pH seimbang
  7. Cruelty FREE
  8. Shaklee juga mengelakkan 2500 chemical merbahaya supaya selamat digunakan.

Shaklee youth scientific clinical study

OPEN FOR PRE ORDER NOW!

Bagi yang nak order YOUTH boleh hubungi saya di sini: www.wasap.my/60125771905/youth (JUNIZA)

 

KAMI MENCARI EJEN!

“Ingin Jana Pendapatan FULLTIME atau PART TIME dengan SHAKLEE? Hubungi saya juga! Kami akan guide from A to Z! Pendapatan adalah berdasarkan apa yang diusahakan! Ejen seluruh malaysia di perlukan!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s