Performance Drink | Buat Saya Huru Hara

Saya mula minum Performance Drink sebelum bulan Ramadan. Nak cuba. Apa la yang orang gila sangat dengan Performance Drink ni. Bertenaga la apa.

Selepas beberapa kali minum huru-hara hidup saya jadinya. Hehe. Kalau dulu ke opis longlai je. Mengantuk je. Sekarang cergas je memanjang. Bulan puasa pun tenaga macam tak puasa. 😛

Ada beberapa orang kawan cuba Performance Drink lepas saya syorkan. Alhamdulillah mereka sangat berpuas hati. Rasa teruja dapat buang orang gembira.


10505529_10204260528212883_1993969594077538174_n

10526120_10204260526372837_7394724292075872689_n

10522467_10204260533893025_8280606128728891258_n

Ini anak saya. Suka sangat dengan Performance Drink. Saya bagi minum sebab biasalah kecik-kecik ni bukan suka sangat minum air. So, Performance drink ni sedikit sebanyak bantu dia untuk kekalkan bendalir dalam badan dan sentiasa bertenaga. 🙂

Advertisements

Shaklee | Mahal gile!

HARGA MURAH DAN TAHAN BERBULAN BULAN

Shaklee mahal?

Ternyata tanggapan saya salah.
Bila saya kira-kira balik sebagai contoh Sustained Release Vita-C harga Retail RM92.50 ada 180 biji dalam tu.
Sehari saya makan sebiji lepas sarapan/sahur.

180/30hari = 6 bulan! uiks. Tahan 6 bulan?

Mari kita kira lagi.

RM92.50/6 bulan = RM15.416666

Tudia… Sebulan RM15.41666 untuk kesihatan diri sendiri.
Itu harga retail. Kalau harga ahli? Lagi meriah murah.

Hubungi saya dan saya beri penerangan percuma. Sebab saya seronok sharing tentang Shaklee ni.

So Murah ka tak mahal?

10452325_10204255865376315_3673360157765417780_n

Hafiz Juniza

SMS/Whatsapp: 010 305 6484 atau 017 752 3084

FB: http://www.facebook.com/alhafiz.aziz