TENTANG ESP YANG ANDA PERLU TAHU!

TERINGIN KULIT GEBU SEPERTI WANITA KOREA??? SUDAH TENTU BOLEH!! TIDAK MUSTAHIL ANDA BOLEH DAPATKAN KULIT YANG CANTIK, GEBU DISAMPING SIHAT LUAR DAN DALAM!

INI ADALAH PENGGUNA ESP YANG KONSISTEN! LIHATLAH SENDIRI HASIL KULIT MEREKA!

MEREKA MENGGUNAKAN ESP SECARA KONSISTEN!

TAHUKAH ANDA ESP MERUPAKAN  MINUMAN SOYA YANG TERBAIK DIHASILKAN TANPA GMO? SELAIN ITU ESP JUGA HALAL, SELAMAT DAN BERKESAN UNTUK KITA TANPA PERLU DIRAGUI LAGI!

esp

Energizing Soy Protein (ESP) dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia.

Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur- tua dan muda lelaki atau wanita yang inginkan KULIT YANG CERAH, ANJAL SERTA GEBU disamping mendapat kebaikan kesihatan yang OPTIMUM!

.resepi-esp-shaklee

Manakala, kandungan Indeks Glisemik  yang rendah iaitu 39, menjadikan ia sangat sesuai juga kepada pengidap kencing manis. Satu hidangan ESP shaklee ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.  MENARIK BUKAN??

glisemik

BAGAIMANA ESP MENCANTIKKAN KULIT?

  1. Membantu menghilangkan jerawat, jeragat dan parut dimuka dan badan

  2. Menganjalkan kulit termasuk payudara yang kendur dan membantu meratakan selulit. ESP juga boleh mengurangkan berat badan.

  3. Membantu mencerahkan dan menaikkan seri kulit secara semulajadi

  4. Membantu meratakan kulit kesan daripada parut jerawat

shutterstock_96537376-1007x1024

TANDA KEKURANGAN PROTEIN

  1. Kesan lebam dan bengkak dibawah mata terutamanya diwaktu pagi.

  2. Water retention (bengkak air). Kesan bengkak dibawah mata, kaki, muka dan tangan.

  3. Kuku senang pecah dan nipis serta lambat tumbuh.

  4. Rambut bercabang, senang gugur dan putus.

  5. Kulit kering, bersisik dan ruam.

  6. Tumit kaki kering dan pecah.

  7. Luka lambat sembuh.

  8. Perubahan warna kulit.

  9. Selalu letih, sukar tidur, kemurungan, moody, selalu bimbang dan kerap sakit kepala

SIAPA PERLUKAN ESP?

siapa perlukan esp.jpg

==================================================================

import

SELAIN DAPAT KULIT CANTIK,GEBU DAN CERAH..ESP JUGA DAPAT MENURUNKAN BERAT BADAN!!

Ini antara TESTIMONI PENGGUNA ESP YANG BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN!

kurus-esp3set-kurus-shaklee-3-003testimoni-set-kurus-copy

========================================================================

kandungan-esp

Apa itu Asid Amino?

Protin terdiri lebih daripada 20 jenis asid amino yang setiap satunya akan menghasilkan jenis protin yang berbeza mengikut keperluan protin dan enzim yang diperlukan oleh tubuh manusia.

Terdapat asid amino tertentu yang dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh manusia. lni dikenali sebagai asid-amino tak perlu.

Manakala asid amino yang tidak boleh dihasilkan oleh manusia dan perlu diperolehi dari sumber pemakanan dikenali sebagai asid-amino perlu.

Shaklee menyediakan kesemua asid amino perlu tersebut. Shaklee menggunakan proses pensijilan tersendiri yang dikenali ldentity Preserved Program IPP. Ia memastikan kacang soya bebas daripada pendedahan perubahan genetik, daripada benih sehingga kepada pengeluarannya.

TAHUKAH ANDA?

Tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit dan otot-otot adalah berasal daripada protein.

Bila kita mengambil protein, organ penghadaman akan memproses dan memecahkannya kepada asid amino dan dihantar kedalam darah seterusnya dibawa keseluruh badan.

Sel-sel badan akan memilih asid-asid amino yang diperlukan untuk membina tisu-tisu badan yang baru, antibodi, hormon, enzim dan sel-sel darah. Oleh itu protein adalah amat-amat penting untuk kulit dan tubuh yg sihat dan cantik.

Protein merupakan bahan utama yang digunakan untuk menggantikan sel-sel yang telah mati.

  • Kebanyakkan sel-sel darah putih diganti setiap 10 hari.

  • Sel-sel dalam lapisan saluran usus dan platlet darah diganti setiap 4 hari.

  • Sel-sel kulit diganti setiap 24 hari.

  • Lebih daripada 98 peratus molekul dalam badan diganti sepenuhnya setiap tahun!.

169629_481350398557645_372489186_o.jpg

ESP Shaklee dijamin SELAMAT, HALAL & BERKESAN

Semua produk SHAKLEE mempunyai kelulusan KKM dan disahkan HALAL oleh Islamic Service of America (ISA). ISA merupakan badan pensijilan HALAL luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM. Semua produk dikeluarkan diluar negara yang disahkan HALAL oleh badan pensijilan yang diiktiraf oleh JAKIM tidak perlu mempunyai cop halal JAKIM.

jakim.png

Harga runcit ESP Shaklee adalah RM169.00.  Nak beli dengan harga ahli dengan penjimatan sehingga20%??

Daftar sebagai ahli Shaklee sekarang! Sila HUBUNGI KAMI di 012-5771905 ATAU 0177523084.

 

Advertisements

Sahabat Baik Kulit

Saya penah lalui fasa kulit kusam dengan pigmentasi di sekitar wajah..sangat tak best! bila apply make up masih rasa apa certain area di wajah yang tak sekata.. tambah2 bila orang puji suami kita berkulit licin dan flawless..huhu ini serious ya..

Tapi sejak Detox dengan Set Detox Full, guna pulak Youth Skincare, jaga makan, lebihkan minum air, kurangkan stress, ambil supplement yang baik..terasa diri kembali remaja weih..badan ringan, kulit lebih cantik, jeans yang dulu cam sarung nangka..sekarang dan boleh pakai dan duduk dengan selesa..haha!

Its an achievement!

Nah, ini salah satu rahsia supplemen yang sangatt bagus untuk kulit..pendek kata kena jadi BFF la dengan kita!
Capture

Vita C dan Collagen! 

Vitamin C nih badan kita tak boleh hasilkan sendiri, sebab tu kena banyak makan buah dan lebihkan sayur dalam diet harian kita.. tapi kan nak tanya la..

“hampa dan makan berapa biji buah harini? Sayur hijau ada separuh pinggan masa makan lunch tadi?” -haha

Mau berkerut muka kan kalau mkn limau berbiji2, sayur apatah lagi.. kegigihan tu kena extra kental kan! haha..

Haa lagi satu kalau makan di kedai, tengok pulak sayur over cooked sampai layuuu..confirm tangan cedok masak lemak cili api lagi ha.. banyakkan cabaran kalau nak makan yang sihat2 ni?

tak perlu fikir susah2 pun kalau telan jer la vitamin c tablet tu..

Lagi satu collagen, ada orang yang tak tahu lagi kelebihan collagen? nah tengok kulit baby..halus, gebu, geram rasa nak gigit2! kenapa ya kulit kita orang dewasa ni berkerut, berkedut2, kusam, berbintik2 dan macam2 lah! haa sbb kolagen dalam badan kita dah berkurang! gituu..

Capture

Ha, menarik kan?

Bagi yang berminat nak order collagen shaklee ni, boleh klik sini:  Whatsapp Sekarang 

ATAU

buat belian secara online disini,(pembayaran menggunakan credit card atau debit card):

order-now-gambar-1