9 sebab kenapa kita perlu menggunakan Produk Shaklee?

9 sebab kenapa kita perlu menggunakan Produk Shaklee?
=================================================
1. Diasaskan oleh seorang doktor, iaitu Dr. Forrest C Shaklee. Sejarah beliau boleh mengasaskan shaklee bermula dengan beliau sendiri yang menghadapi peyakit tibi yang ketika itu feedback yang diterima adalah “tiada ubat” bagi penyakit ini. Akhirnya beliau tekad untuk kembali kepada perawatan semula jadi maka terasaslah shaklee product.

2. Semua produk shaklee akan melalui proses dan ujian klinikal bagi memastikan ia sentiasa Selamat, Berkesan dan Mesra Alam.

3. Setiap bahan yang digunakan dlm shaklee bukan main celup2 ..tapi melalui bukan 10 kali..tapi beratus2 kali (350 kali ujian) dan melalui pulak “Product Quality Test” setiap tahun.

4. Tiada produk tiruan. Packaging Shaklee yang mmg tip top bagi memastikan setiap produk shaklee tidak boleh senang2 di jadikan produk tiruan!

5. Pemilihan bahan bagi penghasilkan produk shaklee adalah berasaskan sumber semula jadi.. BUKAN SINTETIK ye!

6. Produk Shaklee juga menjalani proses RnD yang bukan sehari untuk penghasilannya.

7. NO HARMFUL CHEMICALS! NO ARTIFICAL INGREDIENTS!

8. Shaklee dan bertapak di malaysia sudah 30 tahun dan masih teguh sehingga kini..Testimoni juga sudah banyak..baik dari pelbagai bangsa.. di Kodiang ni pun kebykkan aunties yang uncles yang sudah berusia emas mengaku depa guna Shaklee since 90an .. apa pun masih ramai lagi juga yang tak pernah dgr nama shaklee ni hehehe..

9. #ShakleeTsunami sedang melanda Malaysia sekarang ni..ramai yang sudah mula rasa #shakleeEffects .. baik yang bergelar mak2, doctor2, cikgu2, remaja2 kanak2 mahupun orang tua.. sbb? Zaman sekarang banyak penyakit..selain ubat doktor bagi merawat penyakit, makan vitamin YANG NATURAL juga adalah perlu bagi topup apa yang kurang di badan kita.

Sekian untuk harini..nanti Jun share pulak vitamin pertama yang dicipta di dunia. ok?

 

RESEPI ISTIMEWA PDRINK

rese

Adoii nampak sedap sungguh resepi PDrink ni..hahah tambah2 bila kita x lunch lagi kan..Balik satgi sungguh kena pi cari laici ni..RESEPI WAJIB BUAT SAMBUT SUAMI BALIK SATGI NI..ahaks!

So meh Jun nak kongsi kat sini RESEPI ICED MINTY PDRINK LYCHEE lagi berkhasiat ni!

Bahan-Bahan

  • 3 sudu besar PDrink
  • 250 ml air (8oz air)
  • 2 hirisan limau
  • 3 biji buah laici
  • 1 biji asam boi
  • 3 ketul ais batu
  • 1 batang serai
  • 3 daun pudina segar

Cara-Cara membuat Iced Minty PDrink Lychee:

  • Larutkan 3 sudu besar PDrink ke dalam 8 oz air kosong
  • Kemudian masukkan laici, lemon, asam boi dan ais batu
  • Akhir skali tambah serai dan hiaskan dengan daun pudina
  • Siap untuk dihidangkan!

Nak lagi mudah, meh kita tengok video cara nak buat resepi best ni!

resepi-air-performance-drink-sedap

Untuk belian PDrink secara online boleh terus klik sini. Pembayaran melalui Debit Card/Credit Card. Produk akan dihantar terus ke rumah anda selepas pembayaran Berjaya.

Bagi yang tinggal sekitar Perlis, Kodiang, Kedah boleh whatsapp Jun di 010 305 6484 untuk tempahan. COD Shaklee adalah di CMART Arau bagi yang berada di sekitar Arau.

*Disclaimer

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Kami adalah Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Utara dan kami juga membuat pengeposan ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk lain, daftar keahlian, atau ingin menjana pendapatan dan menjadi sebahagian tim hebat kami, hubungi 010 305 6484 (jun)

Performance Drink | Buat Saya Huru Hara

Saya mula minum Performance Drink sebelum bulan Ramadan. Nak cuba. Apa la yang orang gila sangat dengan Performance Drink ni. Bertenaga la apa.

Selepas beberapa kali minum huru-hara hidup saya jadinya. Hehe. Kalau dulu ke opis longlai je. Mengantuk je. Sekarang cergas je memanjang. Bulan puasa pun tenaga macam tak puasa. 😛

Ada beberapa orang kawan cuba Performance Drink lepas saya syorkan. Alhamdulillah mereka sangat berpuas hati. Rasa teruja dapat buang orang gembira.


10505529_10204260528212883_1993969594077538174_n

10526120_10204260526372837_7394724292075872689_n

10522467_10204260533893025_8280606128728891258_n

Ini anak saya. Suka sangat dengan Performance Drink. Saya bagi minum sebab biasalah kecik-kecik ni bukan suka sangat minum air. So, Performance drink ni sedikit sebanyak bantu dia untuk kekalkan bendalir dalam badan dan sentiasa bertenaga. 🙂