RESEPI ISTIMEWA PDRINK

rese

Adoii nampak sedap sungguh resepi PDrink ni..hahah tambah2 bila kita x lunch lagi kan..Balik satgi sungguh kena pi cari laici ni..RESEPI WAJIB BUAT SAMBUT SUAMI BALIK SATGI NI..ahaks!

So meh Jun nak kongsi kat sini RESEPI ICED MINTY PDRINK LYCHEE lagi berkhasiat ni!

Bahan-Bahan

  • 3 sudu besar PDrink
  • 250 ml air (8oz air)
  • 2 hirisan limau
  • 3 biji buah laici
  • 1 biji asam boi
  • 3 ketul ais batu
  • 1 batang serai
  • 3 daun pudina segar

Cara-Cara membuat Iced Minty PDrink Lychee:

  • Larutkan 3 sudu besar PDrink ke dalam 8 oz air kosong
  • Kemudian masukkan laici, lemon, asam boi dan ais batu
  • Akhir skali tambah serai dan hiaskan dengan daun pudina
  • Siap untuk dihidangkan!

Nak lagi mudah, meh kita tengok video cara nak buat resepi best ni!

resepi-air-performance-drink-sedap

Untuk belian PDrink secara online boleh terus klik sini. Pembayaran melalui Debit Card/Credit Card. Produk akan dihantar terus ke rumah anda selepas pembayaran Berjaya.

Bagi yang tinggal sekitar Perlis, Kodiang, Kedah boleh whatsapp Jun di 010 305 6484 untuk tempahan. COD Shaklee adalah di CMART Arau bagi yang berada di sekitar Arau.

*Disclaimer

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Kami adalah Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Utara dan kami juga membuat pengeposan ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk lain, daftar keahlian, atau ingin menjana pendapatan dan menjadi sebahagian tim hebat kami, hubungi 010 305 6484 (jun)

Performance Drink | Buat Saya Huru Hara

Saya mula minum Performance Drink sebelum bulan Ramadan. Nak cuba. Apa la yang orang gila sangat dengan Performance Drink ni. Bertenaga la apa.

Selepas beberapa kali minum huru-hara hidup saya jadinya. Hehe. Kalau dulu ke opis longlai je. Mengantuk je. Sekarang cergas je memanjang. Bulan puasa pun tenaga macam tak puasa. 😛

Ada beberapa orang kawan cuba Performance Drink lepas saya syorkan. Alhamdulillah mereka sangat berpuas hati. Rasa teruja dapat buang orang gembira.


10505529_10204260528212883_1993969594077538174_n

10526120_10204260526372837_7394724292075872689_n

10522467_10204260533893025_8280606128728891258_n

Ini anak saya. Suka sangat dengan Performance Drink. Saya bagi minum sebab biasalah kecik-kecik ni bukan suka sangat minum air. So, Performance drink ni sedikit sebanyak bantu dia untuk kekalkan bendalir dalam badan dan sentiasa bertenaga. 🙂

Performance Drink | Penambah Tenaga Ketika Puasa

10505426_10204132140363267_4617971671820084873_n

Biasanya kalau kita nak bersukan atau nak buat kerja berat mesti akan terfikirkan minuman isotonik yang berkarbonat yang dapat menambah tenaga.Tapi minuman di pasaran kebanyakkan banyak gula dan bergas.

Performance Drink merupakan minuman isotonik yang bebas karbonat malah kurang gula.

Memang terbukti PD minuman yang memberi tenaga. Tambahan nak bulan puasa ni, kita sangat perlukan tenaga ketika berpuasa. PD juga mengelakkan kita dari dehidrasi.
Sedap plak tu. Minum sejuk-sejuk… Fuhhh~~~

 

PERFORMANCE DRINK