PROMO NOVEMBER: VITALEA KIDS

PERNAH TAK ANDA?

Alami masalah anak tak lalu dan takmau makan? seharian kita masak sedap2 ada ayam goreng, ada ikan, ada sayur macam2 warna, sayur hijau, sayur oren, tapi yang anak2 kita makan cuma nasi kosong dan juga toyu!

Tak cukup dengan tu anak kita makan banyak tapi badan maintain kurus dan boleh dibilang tulang rusuk anak.

Baru2 ni ada juga viral tentang pemakanan junk food di kalangan anak2..tak apa lah apa2 pun Jun nak cadangkan di sini meh kita tukar dari beri Junk Food kepada anak2 kepada beri multivitamin vitalea for kids ni, rasanya manis2 masin berlemak sedap di kunyah2! Nyum nyum!

0

Sebab apa Jun rekemen kan Vitalea Kids ni? ya lah sebab sebagai ibu bapa, terutamanya yang kedua ibu bapa bekerja kadang2 kita x sempat nak masak untuk anak2. Baiklah balik kerja kita masak untuk keluarga, tapi apa lah yang anak kita makan pagi dan tengah hari tu kan?

Oleh itu Jun suggest sangat untuk parents INVEST multivitamin untuk anak2. Sungguh lah pergi lah tanya kepada mana2 ibu bapa yang anak2 dah ramai berjaya sejauh mana pemakanan anak2 dijaga? Jun dulu pun macam2 vitamin mak abah beli, apa saja yang jiran2 atau kawan mak kata bagus mak akan beli untuk kami. So dengan izin Allah memang x rugi langsung kita invest multivitamin untuk anak2.

4-1

Pengambilan  Vitalea Kids ni dapat membantu membekalkan 19 Vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh seorang kanak-kanak untuk membesar. Selain itu pembinaan kalsium dalam tulang menjadi kuat dan sihat. Ia juga membantu kecergasan kanak-kanak dalam pelbagai aktiviti harian agar tidak mudah letih.

2-1

Ciri-ciri anak yang memang memerlukan Vitalea Kids

  • Anak yang kurang selera makan
  • Anak yang suka makan junk food
  • Selalu dan mudah dapat penyakit seperti demam, batuk dan selsema. Tingkatkan sistem imuniti badan
  • Ibu bapa yang sukar menyediakan makanan seimbang berkhasiat kepada anak kerana kesibukan bekerja.
  • Anak yang kurang minum susu (bekalkan 200mg dalam setiap tablet)
  • Anak yang tak suka makan sayur (mengandungi vitamin k bantu pembekuan darah dengan cepat jika luka)

12eatersallover-ss-slide-nmag-jumbo-v2

bayangkan kita boleh sediakan makanan sebegini tanpa MSG!

1-1

Vitalea Kids berbeza dengan produk lain di pasaran

  • Tidak mengandungi perasa, pewarna, pengawet dan pemanis tambahan
  • Mengadungi pemanis semulajadi dengan Xylitol yang melindungi gigi dari kaviti
  • Pembungkusan BPA free

====================================================================

child-refusing-to-eat-food

======================================================

TESTIMONI VITALEA KIDS

00 0

=======================================================

Sempena Promo Vitalea Beli 3 PERCUMA 1, Jun nak cadangkan ibu2 semua beli vitalea for kids ni. Memang berbaloi sbb Vitalea Kids kita mmg x sama dengan yang ada di pasaran.

Ibu2 boleh share beli 3 orang dah dpt 1 FREE. Bulan ni PROMOSI bulan depan belum tentu lagi.

promo-nov-2016-vita-lea-for-children-buy-4-at-3-rp

Untuk belian VITALEA KIDS secara online boleh terus klik sini. Pembayaran melalui Debit Card/Credit Card. Produk akan dihantar terus ke rumah anda selepas pembayaran Berjaya.

Bagi yang tinggal sekitar Perlis, Kodiang, Kedah boleh whatsapp Jun di 010 305 6484 untuk tempahan. COD Shaklee adalah di CMART Arau bagi yang berada di sekitar Arau.

*Disclaimer

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Kami adalah Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Utara dan kami juga membuat pengeposan ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk lain, daftar keahlian, atau ingin menjana pendapatan dan menjadi sebahagian tim hebat kami, hubungi 010 305 6484 (jun)

=====================================================

Harga runcit VITALEA KIDS Shaklee adalah RM117.66.  Nak beli dengan harga ahli dengan penjimatan sehingga 20%??

Daftar sebagai ahli Shaklee sekarang! Sila HUBUNGI KAMI di

010-3056484 ATAU 0177523084.

Shaklee | Mahal gile!

HARGA MURAH DAN TAHAN BERBULAN BULAN

Shaklee mahal?

Ternyata tanggapan saya salah.
Bila saya kira-kira balik sebagai contoh Sustained Release Vita-C harga Retail RM92.50 ada 180 biji dalam tu.
Sehari saya makan sebiji lepas sarapan/sahur.

180/30hari = 6 bulan! uiks. Tahan 6 bulan?

Mari kita kira lagi.

RM92.50/6 bulan = RM15.416666

Tudia… Sebulan RM15.41666 untuk kesihatan diri sendiri.
Itu harga retail. Kalau harga ahli? Lagi meriah murah.

Hubungi saya dan saya beri penerangan percuma. Sebab saya seronok sharing tentang Shaklee ni.

So Murah ka tak mahal?

10452325_10204255865376315_3673360157765417780_n

Hafiz Juniza

SMS/Whatsapp: 010 305 6484 atau 017 752 3084

FB: http://www.facebook.com/alhafiz.aziz

Produk Shaklee | Vitalea Iron Formula

vitalea

Multi vitamin & Multi mineral

Multi yang Hebat
Suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee yang mampu dibeli.  Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

Jika diambil setiap hari, Vita-Lea mampu:

•    Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik.*
•    Mengandungi beta karotena yang membantu dalam
mengekalkan pertumbuhan, penglihatan dan pembinaan
tisu.
•    Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D
untuk kesihatan tulang dan gigi.
•    Biotin dan asid pantotenik membantu untuk
memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh
•    Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah
merah.*

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.
Tiada tambahan perasa tiruan, pemanis, bahan pewarna atau pengawet.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.